Prof Hariz @ Facebook

Posted by Hariz on Sunday, August 1, 2010

Fan Page "Prof Hariz"




Assalamualaikum dan salam sejahtera dan selamat berhujung minggu.
Harap semuanya sihat-sihat belaka naa.. Facebook merupakan rangkaian
sosial yang paling besar. Yang ditubuhkan sejak tahun 2006

Dengan rasminya 1 Ogos 2010 Hariz mencipta satu pages Hariz
dengan Namanya "Prof Hariz" di facebook..
Tujuan Hariz mencipta pages di facebook adalah untuk mengeratkan 
silaturrahim antara pembaca-pembaca blog Hariz dan juga
rakan-rakan Hariz di alam maya ini.

Alhamdullilah ramai juga rakan-rakan Hariz yang kenal di dalam 
alam maya ini akhirnya berjumpa dan saling Hangout bersama-sama.
Tidak mustahil anda juga akan menjadi rakan-rakan Hariz di
dalam dunia realiti bukan?

Untuk pengetahuan semua mengapa Hariz menggunakan Prof Hariz?
Adakah mamat ini Proffesor yang mengajar di Institut Pendidikan?
Ohh! Tidak. Untuk maklumat lanjut Jom Like di
Pages Hariz "Prof Hariz" di Facebook.

Anda semua ada Facebook bukan?

PH : Jadi apa tunggu lagi. Jom mengeratkan silaturrahim.

{ 13 comments... read them below or add one }

ardinihumaira said...

salam, hariz..


dni tak ada FB. tapi kalau dni buat akaun FB nanti dni pasti akan tekan button like tu...



p/s:
makcik, pakcik dan sepupu2 dni tanya dni letak gambar apa malam tadi sampai orang cakap seksi... dni cakap dni tak letak gambar tapi diorang cakap jangan berblog kalau letak gambar yang tak elok. menjatuhkan maruah... dat y, dni harap hariz dapat jelaskan kat kotak komen tu balik. sorry menyusahkan hariz. mungkin bagi kita biasa dengan perkataan seksi.. tapi bagi orang tua, jika terbaca lain fahamannya. difikirnya dni ada post gambar seksi... ;) dni tak marah... serius. cuma dni tak sempat update hari ni... baru je habis kelas...
cheers, prof hariz! thanks!

ardinihumaira said...

salam, hariz..


dni tak ada FB. tapi kalau dni buat akaun FB nanti dni pasti akan tekan button like tu...



p/s:
makcik, pakcik dan sepupu2 dni tanya dni letak gambar apa malam tadi sampai orang cakap seksi... dni cakap dni tak letak gambar tapi diorang cakap jangan berblog kalau letak gambar yang tak elok. menjatuhkan maruah... dat y, dni harap hariz dapat jelaskan kat kotak komen tu balik. sorry menyusahkan hariz. mungkin bagi kita biasa dengan perkataan seksi.. tapi bagi orang tua, jika terbaca lain fahamannya. difikirnya dni ada post gambar seksi... ;) dni tak marah... serius. cuma dni tak sempat update hari ni... baru je habis kelas...
cheers, prof hariz! thanks!

Hariz said...

@ardinihumaira heheh cik dini tidak mengapa..
tapi minta maaf okey.. hariz maksudkan marah itu adalah

salahkah jika aku tinggal di Kelantan?

sbb sblm nie jarang dini guna perkataan aku bukan :P

heheh minta maaf okey :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...
This comment has been removed by the author.
b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

macam mamat bunga ... layan

QieFLy si Dolce said...

kita dah tekan button like... :p

Ery Farieha said...

dah like
eh eh
how old r u?
haha nampak muda gila lor

Hariz said...

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o bunga kah ? =.=

@QieFLy si Dolce thanks :)

@Ery Farieha mmg muda lagi :p
heheh..

ardinihumaira said...

;)


hehe.. sama2 maaf tau Hariz...


thanks! hepi2... makcik dni dah baca dah komen haris tu.. hehhe lega ;p

hans said...

ko dah add aku ker belum?
hahaha

P/S : Milah Hot Tapi Aku Lagi Hot!

Hariz said...

@ardinihumaira ekeke.. cik dini risau gak hariz :)

@hans
add? haruslah sudah der

SiHatiMerah said...

nice!nnt akak pun nk buat tp bkn skrg,heheheh

aku_gayahspears said...

adess.. pesal sume org nak wat ya :)
be fans gayahspears in proses..huk3

Post a Comment