Nuffnang Pilih Kasih

Posted by Hariz on Saturday, July 31, 2010




Gambar Ayie




Gambar Hariz

Korang nampak tak perbezaan nuffnang antara blog ayie dengan blog hariz.
Amat Ketara... Nuffnang Pilih Kasih!

Persoalannya. Kenapa earning di nuffnang Hariz amat sedikit bagaikan 
Anak dara dengan Janda..

Adakah kerana Ayie merupakan blogger johorean blogger? hensem? menawan? tertarik?
ataupun ayie ada scandal dengan pengurus nuffnang?

Adakah aku ini tidak menarik? tidak hensem macam Ayie?
Rasanya hensem dari tok siak surau sebelah..

Jawapanya Aku adalah blogger yang baru 2 bulan dan memerlukan pembelajaran dari mereka yang 
sudah lama dalam earning nuffnang pilih kasih


{ 31 comments... read them below or add one }

DaHLia said...

hehee....sis ingat hariz nak kupas pasal ni sbb ada blogger claim nuff pilih kasih sungguh...sis pun tgh konpius...

Shafika Syuhada Rosli said...

its a good starting la . me? RM10 for 6 month.. ahahaha..

ZihNuN FaTiN said...

sy pn dh sthn buat blog pn xsmpi 50 pn lg..haha

izuhi said...

la... buat gempak la ko ni... aq pown rm5 je sebulan... sabau jela cik abang oi...
meh sini aq tolong klik kan....

ardinihumaira said...

wah.. prof hariz dua bulan dah masyukk... dni 3 4 bulan dulu pon tak sampai 5ringgit tau

darkbatman said...

ahhaa.. tertipu eden..
bro, slow2 k.. lame2 earning 2 akan naik ngn sendiri nya tp kena ade usaha skali.. :)

Mat Gebu said...

Tak pe...2 bulan tu masih muda...insya allah, ada rezeki pasti tak kemana...anda akan lihat hasilnya nanti...

sengih said...

emm..

cikgu isza said...

sabar yer.. rezeki kita tak tahu..

Afiq said...

haha mau sesak nafas owner nuffnang bace tajuk ko nih.. ;p

Ummi said...

Salam..Aaah betul cakap Mat Gebu tu..akak ni makan 2 tahun lebih pun susah nk dpt banyak...maybe kena belajar lg tips pasal ni..Ben boleh tolong kee....hehee

nuriz said...

usaha tangga kejayaan hehehe selalu ckp gitu kan..

hans said...

okay la tu RM10
banyak meh

P/S : Mari Makan Buah Tomato!

NQ said...

igtkn btul.. adoi.. suspen btul

Ery Farieha said...

ahaaaa.
sabar laa ekk
nnt naik la tu
hhehehe

Hasrol Nizam said...

aku pun tak sampai nak cash out lagi.. :D

pendapat anda?
Tak mahu semua, jangan buang semua

y@n@ M!B said...

ok la tu br 2 bln dah dpt earning byk tu..sy dlu lmbat paham psl nuff...haha..sabo je lerr..rugi rugi =p

Nurcita2 said...

hariz, ok la kan dripada xde lgsung..:)

ken said...

dont think can compare like this lah..
depends on traffic and when you registered with nuffnang.. =)

tia said...

jgn lee cm tuh oke ?
keep up ur effort, :))
nnt tia tlg click2 nuff oke ?

Hariz said...

@DaHLia hahaha blom masanya akak..
masih baru dlm dunia blog dan nuffnang nie

Hariz said...

@Shafika Syuhada Rosli Amin :)
Tapi Ayie pun masih baru dlm nuffnang 5 bulan je tuh

@ZihNuN FaTiN xpe2 pelan2 kayuh :P
hehehe

@izuhihahah klik! klik! klik!

@ardinihumaira iyeke? statement erk :P

@darkbatman thank bro. usaha tangga kejayaan kan :P

Hariz said...

@Mat Gebu Amin.. harap cam mat gebu kan :P

@cikgu isza amin ya allah hehehe. sabar ntok nuffnang :)

@Afiq
hahaha harap2 dia baca :P
ekekek

@Ummi
iyew? harap2 ben leh bantu :P
hehehe

@nuriz makasih :)

@hans
banyak ke? uhuk 2bulan rm10 =.=

Hariz said...

@tia hehe maceh :)

Hariz said...

@ken :)
im reg nuffnang on june mybe~

SiHatiMerah said...

Loor..hehehe..sabar~tingkatkan kualiti blog hariz,rajin2 blogwalking.tarik ramai follower.akak pun sama,skrg masalah akak xdpt nk blogwalking sgt terbatas.pkai phone je,sgt lembab dan membosan kan akak..

Hariz said...

@SiHatiMerah terima kasih akak..
kemana akak pnya lappy?

ardinihumaira said...

salam, encik..
berhubung dengan entry dni semalam, encik cakap dni seksi & takmo tengok, apa yang encik maksudkan. harap encik dapat jelaskan kerana entry dni semalam tak ada gambar. dni perlu dapatkan penjelasan encik. kerana blog dni dibaca oleh ahli keluarga. maka dni tak mahu ada yang menyalah anggap pada dni. jika betul ada gambar dni seksi di situ, harap dapat inform yang mana satu.

Weeda said...

wahh...dah banyak r tu dalam 2 bulan...

AiN Z said...

don worry la.. earning saya baru 7 hinggit.. dah join 5bulan da.. lagi sodeh.. huhu..

Sir Marcello said...

jangan butakan hati dengan earning...ececece...
dah hebat tue..2 bulan jer dah banyak camtue...sabar..rezeki ada dimana2...hhuhuh

Post a Comment