Hariz Berhenti Berblog?

Posted by Hariz on Tuesday, August 24, 2010

Ini Hanya Sekadar Gambar

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...
Terima kasih kawan-kawan yang tidak jemu-jemu datang ke teratak hariz ini..
Segala jasa baik korang semua hanya tuhan saja yang dapat membalas.. Ada kawan Hariz menghantar email kepada Hariz.. Kenapa Hariz dah tak update blog? Dah malas nak menaip ke? Ehhh tidak.. Sebenarnya sekarang Hariz belajar guna wordpress self-hosted.. Hariz nak maju setapak ke hadapan dengan WordPress self-hosted.. 

Nanti di teratak baru Hariz nanti korang jemputlah datang ye.. InsyaAllah tiada aral melintang teratak baru Hariz akan dilancarkan sepenuhnya 29 ogos nanti.. Kenapa 29 ogos? korang tahu kan? Entri pertama Hariz menaip iaitu pada 29 Mei 2010.. Cerita Tentang Aku 

Sebenarnya Hariz sayang dengan prof-hariz.blogspot.com Hariz ini..Walaupun baru mencapai usia 3 bulan 
banyak asam garam dalam blog ini.. Hariz dapat kenalan dan sebagainya..
Terima Kasih pada rakan-rakan Hariz ye... Terima Kasih Banyak-Banyak..

Korang jom tengok dengan entri terbaru Hariz di wordpress self-hosted... Hantaran Perkahwinan RM2.4juta/
Okey tak? hehehe.... Wordpress itu Hariz masih dalam pembinaant.. Memang susah buat permulaan ini..

PH : Jiwa Aku Masih Kuat Untuk Berblog

{ 23 comments... read them below or add one }

Ckin Kembaq said...

apa bezanya Wordpress ni ngan blogspot?...explain cket..

Hariz said...

@Ckin Kembaq sis ckin.. hariz x pandai sangat cerita... sis leh cuba g link ini... ada dia ceritakan...

http://www.ishakhasimi.com/petua-blog/beza-wordpress-self-hosting-dengan-blogspot.php

aku_gayahspears said...

arghhhhhhhhhhh!!! jeles2.. huhu
nak gak wordpress :(

Ckin Kembaq said...

dah faham..pilih lah yg terbaik naa..it's not the time yet..kalu tengok sekilas pandang,nampak mcm sama...kalu yg guna,msti nampak perbezaan...
nak tanya 1,cmna nak buat header mcm hariz tu?nak buat yg smple..tp tak reti..huhu

Nurcita2 said...

dah tu, blog ni xaktif dah ke??

Hariz said...

@aku_gayahspears nanti blaja ye :)

Hariz said...

@Ckin Kembaq hehehe sebenarnya header hariz nie simple sesangat.. hariz x pndai buat tutorial kalau nak hariz tolong buatkan :)

Hariz said...

@Nurcita2 hariz aktif dengan profhariz.com

insyaAllah sana lebih berkualiti penulisan hariz~

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

br nak kenal2....adeh

Ckin Kembaq said...

pucuk dicita ulam mendatang...hehe
tq banyak2 nak tolong..n_n..
moga dimurahkan rezki sentiasa..

SiHatiMerah said...

Sihatimerah.com :D nantikan ye!

Hariz said...

@Siti Ruhayu Ab Rahman xpe2 sis boleh follow hariz di profhariz.com taw..
sama je taw

Hariz said...

@Ckin Kembaq ckin leh contact hariz di facebook taw

Hariz said...

@SiHatiMerah terbaik sis :)

Tomato Gurl's Life said...

la nape nak stop kat sini..sayang pulak..

Hariz said...

@Tomato Gurl's Life sebab nak melangkah satu tapak ke wordpress self hosted.. sana mungkin lebih baik :)

Amir Izzat said...

salam bro..aku ngah belajar gak..tapi pening tahap nak mampus..haha

cikgu isza said...

baguslah.. masih muda.. otak fresh lagi.. nuntut ilmu bebanyak tau.. :)

zulaihazulhisham said...

sje jenjalan sni . hee .

Hariz said...

@Amir Izzat hehehe itulah :(
sanggat berbeza kan?

Hariz said...

@cikgu isza thanks akak.. :)

Hariz said...

@zulaihazulhisham Terima Kasih :)

hans said...

selamat menulis di WP

P/S : Digi Sayang Aku Agaknya! Hahaha

Post a Comment