Tolong Updatekan List Blog Korang... Tukarkan Kepada http://profhariz.com Terima Kasih

Posted by Hariz on Tuesday, September 28, 2010

{ 28 comments... read them below or add one }

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

yep thank infonya

luahfikiran said...

SALAM,
INSYAALLAH, LF UPDATEKAN NANTI

Aqilah Nur said...

knp tkr link?

Kancilbiru said...

fuiyooo...dah dotcom..welkam to da kelab dik oii...hihihi..

ok noted!

ProfHariz said...

TQVM Semua :)

Sachi Asukai said...

singgah2 cni:) :)

Mr.Ix said...

wahh...dot com....cool!

KimiCnoL said...

cool dot com skrang ;)
JOM BACE ENTRY BARU
"Kelebihan Ayat Ruqyah"

a n a s t a s y e a said...

tahniah .. dah tukar dot com =)

enyheartsdiamond said...

keep in touch! :D

cik EPAL said...

tukar link?

Hariz said...

@cik EPAL Sekarang telah bertukar kepada platform wordpress... Ke http://profhariz.com

ProfHariz said...

@a n a s t a s y e a Terima Kasih :) hehehe rajin2 ke sana yea

Ain Zulaikha said...

wahhh dah bertukar... macam digimon.. yeayhhh

♥-- emieysandra --♥ said...

thniah..dh bertukar kpd dotcom ;)

Cik Mieyrarif said...

waaa.da ade domain sendirii
best nyee :)

kak ina kl (1) said...

tahniah dah tukar ke dot.com..semuga semangat berblogging bertambah-tambah

eelobor said...

beresss.....

Anonymous said...

Aku just nak tanya ko, sbb kenapa ko tukar dr blogspot ke .com? blogspot kapasitinya x banyak ker atau ko terfikir kalo .com lagi byk kelebihan. sbb aku nak buat blog tp aku x tau mana y terbaik. Mungkin ko bleh bg tip pd aku sbb kenapa-Boy

hamzah ian said...

welcome to the klub

faiq said...

sila tekan name saye..hehehe

Heidi Shafiq said...

ok.. :)

Hariz said...

@Anonymous

Baiklah bro boy.. Saya bertukar kepada .com kerana urlnya mudah diingat oleh rakan2 dan pelawat kita cuba tengok prof-hariz.blogspot.com berbanding dengan profhariz.com mana lebih mudah ingat?

dan sekarang saya menggunakan platform wordpress lebih mesra seo dan mudah berbanding dengan blogspot.com.. ini adalah pendapat peribadi saya sahaja okey?
jika ada apa2 masalah boleh contact saya di http://profhariz.com/contact-me/

miss sadiq! said...

wow !
cool :)

Cik Ezy said...

singgah jap cni..
=)

FarhanaFabulous said...

nak tanye bule? tuka url ni takde efek pape ke pade entry2 after kite tuka url? sbb sy ade prob lepas tuka url..bule tolong x?

Ana Johari said...

uishh,,bseri2 dah.asal tukar sume ni? y dulu pun dah okey ;)

K2r~90 said...

tuko????

Post a Comment