Caj RM3 5MB/minggu Hotlink

Posted by Hariz on Friday, August 6, 2010

Internet Mobile


Salam geng!
Korang semua pekabar? harap semuanya baguih-baguih naa.

Caj Mobile Internet Hotlink terbaru.
RM0. Mobile Internet: Caj data kini RM0.10/10KB (7am-2am) & RM0.05/10KB (2am-7am).
Pas BARU! Layari internet utk RM3 (5MB/minggu). Dr 16/8. Dail *100# > Internet
14.18 August 6 2010


Inilah pesanan ringkas yang Hariz terima sebentar tadi.
Berbaloi-baloi tak bagi pendapat korang?


Kalau Hariz Mobile Internet guna hanyalah untuk Facebook dan Blog. Itupun guna opera mini
Kebiasaanya guna wifi bila di rumah dan di tempat yang ada wifi.

PH : RM3 5MB/minggu. Berbaloi? Cukupkah 5MB?

{ 18 comments... read them below or add one }

anastasyea said...

bagi kita... baik tak payah. Takut membazir lak..
Kan dah guna wifi kat umah + membeli belah..
kira OK la tu.

cik shara gadis bunga said...

okeyh kot~
y dont u try first ?

SiHatiMerah said...

Xcukup..tapi berbaloi lah kalau rm3/seminggu murah kott=)

MOFASAD said...

guna laptop lagi ok. :P

zaza said...

hmm.. td pun bru je dpt sms tu..
nmpk mcm menarik..
tp rasenye lg fleksibel guna laptop.. puas hati!

Hariz said...

@anastasyeahehehe tapi kekadang penting jugak internet mobile kan?
tapi line maxis skrg mcm zzzzz

@cik shara gadis bunga saya bukan sub tegar maxis :P
guna curik2 je heee

@SiHatiMerah 5mb sehari leh habis kot

@MOFASADkalau laptop memang wajib

@zazalaptop memang menarik tp h.p lebih2 mudah :P
eheheh~

Mohd Fadil said...

boleh la kot setakat nak update blog dengan facebook...kalau nak lebih-lebih, balik rumah ler pakai streamyx

daRkiNdiE said...

RM3 (5MB/minggu)?? domlop 1 lagu pom dah abis kui3

daRkiNdiE said...

law rm3(500mb/minggu) pom lom tentu ckp ag kui3

Hariz said...

@daRkiNdiEitulah.
bhahaha mcm xleh blah kan :)

hans said...

macam xberbaloi jer
kalau aku lah

P/S : Kadang - Kadang Perlu Ada Pertimbangan Dalam Merencana Percaturan Hidup

Nurcita2 said...

erm..internet mobile eyh?
mcm xpuas je kalau guna..=p
tp kekadang guna gak...!!
tp maxis ni, murah skit dari celcom...
=)

Nurcita2 said...

erm..internet mobile eyh?
mcm xpuas je kalau guna..=p
tp kekadang guna gak...!!
tp maxis ni, murah skit dari celcom...
=)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

<---xsuke on9 kat phOne :P

Ckin Kembaq said...

tak best la..kt fon kan bnda tu nampak kecik..tak puas..huhu

A-Y-I-E said...

erkkk opera ek?
Kan ada opera yang free jer.. bukak apa-apa site sekalipun.. contohnya apetube semuanya free... xya bayar pun.. Huhuhuhuh

Tapi.. kena ada software dia la...

btw... blog terbaru aku tu dah siap pun... huhuhuhu

dah nak 10 post pun...

huhuhuh

http://blog-ayie.com/

Hariz said...

@hanshaah sgt mahal 5mb? satu lagu dah habis

@Nurcita2 digi lagi murah :P kan?

@miss lolly a.k.a luvfaredaouchh yeke? tapi kadang2 guna fon best dimana2 je leh pakai

@Ckin Kembaqyeah betul :P mmg x puas

@A-Y-I-E yea mmg aku guna yg free :P

manggosteen said...

aku biasanya pakai mobile internet ni bila balik kampong..sbb tak de strimix kat umah..

Post a Comment