Warna Baju Raya Tahun 2010

Posted by Hariz on Saturday, August 21, 2010



Ampa nampak tak gambar kat atas tuh? Ada macam model baju raya?
Seharusnya memang tak dak.. Itu adalah baju raya Hariz taun lepas.
Kenapa Hariz pilih warna tuh? Sebab dah mau kaler tuh.. 


Untuk Warna Baju Raya Tahun 2010 ni Hariz masih tak tau nak beli baju warna apa. 
Tapi kebiasaanya Hariz akan beli baju melayu sahaja. Tak beli sepasang. Yelah Gemok kan.
Nak beli sepasang kena tempah. *gemok sangatkah* tanya Cik Lyaa
Gemok Ke tak. Heheehehhe


Baju raya korang tahun nie kaler apa? Mai kita buat bancian. 
Kot-kot ada warna pelangi ka.. Tak pun ada renda2 kat leher baju.


PH : Kalau Warna Pink Okey Tak Hariz Pakai?

{ 22 comments... read them below or add one }

diana said...

tahun ni buat la kaler gold..
tak pun kaler merah..

aku_gayahspears said...

hak... wokey lah tu :D
mane ade gemuk..e sengal :p

senandung semalam said...

xtaw lg ade ke x..
hahahaha...
tp nk warne merah..
;)

Drunbella Khoo said...

tahun neh color hijau lumut n coklat.
hihihihi.
eksaited raya weih.
(^___^)v

SANDRA AZWAN said...

just nice.....;-)

http://bysandraazwan.blogspot.com

zira@EB! said...

cepatnye da ade bju raye heheee
semangat2
nk li gak laaah

Nurcita2 said...

hey budak kecik, mana ade gemok la....!!xbaik cakap mcm tu okay..=)

zikeryhassan said...

this year maybe kaler tourquise kot

aNa d'sKoDenG said...

kami sekuarga..kaler green apple. ahaks...

Amir Izzat said...

Assalamualaikum...

ha,amir pulak...kalau boleh..tahun nie nak warna biru..sebab tahun lepas dah warna hijau..kah3... baju den warna biru dan hijau je..hijau damai..biru tenang..kih3

yenyenpreng said...

kaler hitam!hoho..

alinac lover said...

erm..saya pon xtaw nk wrna apa..hijau cmpur2 kot..huhu

Hariz said...

@diana saya kaler gold? merah? merah menarik kot :) xpenah ada baju raya melayu kaler merah :)

@aku_gayahspears saya x gemok ke cik lya :P ye kot :) kamu kan dh tgk saya

@senandung semalamwow merah? menarik tuh x tempah lagi ke?

Hariz said...

@Drunbella Khoo hahaha puasa kena penuh wehhh

@SANDRA AZWAN hahaha itu tahun lepas thanks :)

@zira@EB!itu baju tahun lepas :)
dah beli kang g tahu kaler ape yea :P

Hariz said...

@Nurcita2 alaa akak amani. gemok kan :(
uhukk.. x caye nanti tgkk

@zikeryhassan tourquise? menarik tuh :P kang tunjuk ye

@aNa d'sKoDenG wow green sekeluarga? sangat suka tgk 1 family kaler sama :)

Hariz said...

@Amir Izzat waaalikumsalam,
wow biru laut ke?

@yenyenpreng hitam? menarik tuh :P kang tunjuk k :)

@alinac lover hijau campur2? cam mn tuh alinac?

uMi KaLtHuM said...

plan this yr nk wrna peach, or pink or purple ^_^

myFirdaus said...

hahahaa.. aku pon x plan lagi nk beli or x... malas je laa nk beli ni... kang kne membebel ngan mama, bru beli kot.. tu pon kne pksa2

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

assalamulaikum

nie rupanya si hariz...comel sungguh

baju eik, sis tahun nie anak beranak tak ada rancangan sbb nak guna yang sedia ada...

ranc nak jimat cermat...

ejum said...

salam..

warna pelangi ok jgak..xpenah org cuba lagi tu..hehe

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

ho3 baju raya da muncul lalala

Sarazaqea said...

hai hariz (= hoho. silalah pakai kaler pink. pakai ehhhh!

Post a Comment