Ahhhh!! Seksa Gadis Banyak Air

Posted by Hariz on Thursday, July 22, 2010


Sebelum korang jadi cam gini.
Lebih baik pergi jumpa doktor.
Sekarang musim selsema..

PH : Mencegah lebih baik dari merawat.

{ 21 comments... read them below or add one }

XiNzeRy said...

Pandai wat trafik.. Ekeke

velasrizal said...

haha.. ni selsema namanya..

Kesan Produktiviti Pekerja Sepanjang Piala Dunia 2010

SyerAgh said...

aduhai.. banyak air ada dua pengertian

pearl apple said...

tau tak pe..musim demam kot skrang..

Hariz said...

@XiNzeRy Sekali Sekala :P

Hariz said...

@SyerAghiyeke? apa erti yang lain :)

Hariz said...

Ye Sekarang mmg musim demam + selsema + batuk...

fitria said...

hahaha..takmo la jadi cam nih.. jatuh la saham.. hehehe

Hariz said...

@fitria Xnak Jatuh Saham
Mencegah Lebih Baik Dari Merawat :P

mira the monster said...

hahha..melampau la kalau smpai kne wat cmni kan..huhuhuhu..nt owg pndg pelik je

Kancilbiru said...

uiii kalau design tisu tu lawa sikit nak ar..ni tisu jamban pulak....hehehe

Hariz said...

@mira the monster Ini Sudah Kritikal Nie :P
Ekekeke

Hariz said...

@Kancilbiru Jimat namanya :P

IdamIlmu said...

hehe singgah kembali... dah mcm pakai lampu nak pi menoreh.. mmg seksa kalu kena cmni...

saya_arief said...

hahaha..
sengal.

fatinmmj said...

hahahah...bagus btul gmbr tu..huhuhu

fatinmmj

diana said...

tergamak dia pakai menatang tu ye??

red One_foren6 said...

idea menarik..haha

along seha said...

Cisss..... sape nye idea la suh minah ni pakai tisu lagu ni???? hahahaha...

Adeeya said...

haha ;p

si pendek dan moody said...

haiyaa , memg terkena saya :D


http://bintangzither.blogspot.com

Post a Comment